Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Träning

Vårt utbud

InnerJoy Energi & balans är ett modernt träningscenter med en Holistisk inriktning & ett personligt bemötande vi brinner för att hjälpa dig att nå dina mål. Du får tillgång till fyra gruppträningssalar och ett komplett gym med friavikter maskin & konditionspark. Vi har valt Excite+ är en av Technogyms mest energisnåla serier! Med modellen SP, Self Powerd Cordless, får du en energisnål träningsmaskin och är med och bidrar till en grönare värld. Din kraft genererar alltså energi tillbaka till maskinen. Innerjoy Energi & balans är en modern anläggning med ett brett utbud, allt från styrketräning till gruppträning där du hittar tuffa konditions och styrke klasser till lugnare träning som Yoga och Pilates för att alla ska hitta en träningsform som passar. Med ett team som vill ge dig det lilla extra hjälper vi dig att lyckas. Vår vision är att hjälpa fler att träna regelbundet.

Holstiskt tränings anläggning, hur? Träning – Kost och återhämtning hör i hop – vi hjälper dig att hitta rätt i diet djungeln. Det krävs enlivsstils förändring för att lyckas. Inkludera Personlig Tränare i ditt medlemskap dina resultat är viktiga för oss.
Koppla av i vår Infrabastu och massagefåtöljer eller boka en avkopplande ansikte-SPA behandling.

Väljer du vårat All Inclusiv medlemskap har du obegränsad tillgång till all träning gym, gruppträning,wellnessdel med infrabastu,massagefåtöljer och ljusterapi.

Basmedlemskap är för dig som både vill träna i gymmet & i grupp där in går hela vårt träningsutbud förutom kurser.

Gruppträningsmedlemskap är för dig som brinner för gruppträning och inte vill få tillgång till maskinparken , crossfitmodul , fria vikter & konditionspark eller kropp och själklasser som Yoga , Pilates, Antigravity & Bodybalance . Vi är ett Holistiskt träningcenter som erbjuder meditativa klasser och hårt utmanade klasser för både kroppen & knoppen som HIIT & Crossfit inspirerade klasser.

Eller gillar du att gymma välj vårt gymmedlemskap med till gång till alla maskiner,fria vikter Crossfit modul och konditionspark.

Korallmedlemskap inkluderar all träning Wellnessdel samt 1 massage eller Personligtränare i gång i månaden.

Kristallmedlemskap ger dig det lilla extra,PersonligTränare en gång i veckan,eget skåp och en ren handuk vid varje träningstillfälle.

Misstänker du att du skulle få ut mer av din träning med hjälp av en personlig tränare? Är det dags att ta steget till riktigt seriös träning med tydliga mål eller tränar du för att må bättre och orka mer i vardagen? Då har du alla möjligheter hos oss att ta hand om dig.

InnerJoys filosofi är Holistisk & utgår från dina mål och speciella förutsättningar. Du får hjälp av en personlig tränare att lägga upp en individuell träningsplan som hjälper dig att nå dina mål på kortast möjliga tid. Det ingår två träffar med persoligtränare i alla våra medlemskap. Behöver du peppning i rätt riktning boka en Personlig Tränare!

Hos InnerJoy kan du alltid hitta en träningsform som passar dig. Vi erbjuder allt ifrån effektiv och energislukande träning till lugna och harmoniska klasser i vår Body & Mindsal.

Det bor en vältränad person i ditt kropp, vi lockar fram den!

Gruppträning
Vi kan med stolthet säga att vi har det bredaste utbudet av gruppträning i Östersund och vi kan lova att du kommer att hitta en klass som passar dig och dina behov.

Välj mellan styrkeklasser, konditionsklasser, fighting, styrka eller body & mind klasser.

Du kan välja på tre salar Cykelsal,Gruppträningssal och Body & Mindsal för våra meditativa klasser.

Virtualtraining

Wexer® Virtual tillhandahåller filmliknande versioner av levande klasser som spelas upp på en stor skärm levereras av toppinstruktörer från hela värden. Salen är lite mörkare ljudet lite högre och stämningen lite som att vara på Bio. Vi levererar totalt över 100 träningsklasser/vecka Live & Virtuel traing.

Inviduell träning
Styrketräning är nyttigt för vuxna människor i alla åldrar, styrketräning är bra träning både vid rehabilitering och för att förebygga många problem som den moderna människan råkar ut för. Att träna styrka är även ett mycket bra komplement för dig som utövar någon annan idrott. På innerjoy kan du välja mellan olika sorters styrketräning så som, vibrationsträning, cirkelträning i maskiner, varvat med kondition, styrketräning i maskiner från ledande leverantörer och funktionell träning med fria vikter. Hos oss har du också tillgång till personlig tränare (PT). Välkommen till vårt kompletta gym med nya maskiner frän Technogym, LifeFittness och Nordic Gym.

Konditionsträning
Konditionsträning blir allt viktigare i vårt stillasittande samhälle, ju bättre kondition du har ju mer kommer du att orka i vardagen.

Vi erbjuder olika möjligheter för konditionsträning med våra löpband, träningscyklar, crosstrainers skierg och roddmaskin.

Pilates Studio
Här tränar du upp dina stabiliserande muskler i Reformermaskiner tillsammnas med en Pilates instruktör med vidareutbildning. Skonsam och lugn träning som passar alla. Studion ingår inte i vårt basutbud här kan du köpa klippkort 8 eller 12 gånger.

Wellness
I en tid då kraven och stressen ökar i samhället behöver vi alla en plats och tid för att tanka ny kraft både mentalt och fysiskt. På InnerJoy har vi fokus på hela människan, både insidan och utsidan är lika viktig för att vi ska nå optimal hälsa. Hos oss kan du ge dig själv egen tid och öka ditt välbefinnande genom att ex. boka tid för kroppsbehandlingar, koppla av i infrabastun, njuta i massagefåtöljerna under ljusterapin eller umgås i loungen. Skapa balans mellan kropp och själ med yoga,pilates eller bodybalance.
Vårt koncept har en Helhetssyn på individen – Balans är vårt ledord.

Barnhörna
För att göra det så enkelt och tillgängligt som möjligt för dig har vi inrett en mysig barnhörna där du har möjlighet att lämna ditt barn under uppsikt av receptionen. Med våra generösa öppettider har du alla möjliheter att komma igång/forsätta med din hälsosamma livstil.

När barnen är hos oss måste de vara friska. Är man hemma från dagis/skola pga sjukdom följer man inte med till InnerJoy.
När barnen är hos oss måste föräldrarna befinna sig i InnerJoys lokaler.
Vi äter inget i barn hörnan pga allergier.
Vi byter inga blöjor, söver eller matar barnen.
Föräldern har yttersta ansvaret för barnet när de är på InnerJoy.
Inga barn får vara i omklädningsrum eller träningsytor.
Under obemannade tider är det inte möjligt att lämna barnet i barnhörnan utan uppsikt.

Vi har även BornToMove & Dansa – Dansskola för barn 3-13 år.

Vi tvättar dina träningskläder!

Ja du drömmer inte, lämna dina tränings kläder till oss och du har fräscha kläder att träna i 24 timmar senare.

Kostnad : 50 kr byxa,topp och strumpor

Välkommen in du med.